Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/entertainment.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/entertainment.uv.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/entertainment.uv.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 508 Entertainment Info » Blog Archive » Crank Directors Cut 2006 DVB XviD READ NFO-DAW
bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Crank Directors Cut 2006 DVB XviD READ NFO-DAW

Septembrie 30, 2007 | Author: admin | Filed under: Cinema, Filme Noi

În weekend-ul ăsta se pare că n-au apărut filme noi, însă jocuri au fost din belşug. Crank (Răzbunare şi adrenalină) este totuşi o excepţie, un release DAW având ca sursă DVB (Digital Video Broadcast, altfel spus TV). Totuşi calitatea video e bună, şi cea audio ceva mai bună ;) . Crank este un film de acţiune cu actorul Jason Statham în rolul principal. Mulţi spun că este o versiune a filmului Transporter, deci dacă eşti fan a acelui gen o să-ţi placă şi filmul ăsta.

Descriere cinemarx.ro :

 

Chev Chelios este un criminal profesionist, care lucreaza pentru un sindicat imens de pe Coasta de Vest. Intr-o ultima misiune pe care o indeplineste inainte de a se face baiat cuminte si a trai o viata linistita alaturi de iubita lui, Eve, Chev lasa tinta sa-i scape. A doua zi il trezeste un telefon bizar, prin care este anuntat ca i-a fost injectata in timpul somnului o otrava care il va ucide intr-o ora. Singura conditie care poate prelungi acest fatidic termen este ca Chev sa-si mentina organismul intr-o alerta permanenta, intrucat adrenalina impiedica otrava sa ajunga la inima. Este o lupta contracronometru, in care barbatul trebuie sa-i inlature pe toti cei care ii stau impotriva, in incercarea de a descoperi cine l-a condamnat la aceasta moarte lenta, de a-si salva iubita de pericolul in care se gaseste si, nu in ultimul rand, de a gasi antidotul pentru otrava care ii fuge prin vene.

 

Gen: Acţiune
IMDB Rating: 7.1/10 (28,345 votes)
Directed by: Mark Neveldine
Starring: Jason Statham, Amy Smat, Jose Pablo Cantillo, Efren Ramirez

Release Name: Crank.Directors.Cut.2006.DVB.XviD.READ.NFO-DAW
Size: 1 X 700MB
Quality: 640 x 336, 947 kbp
Runtime: 93min
Filenames: daw-crankdc

Links: IMDB

xygoxen

No comments yet.

feel free to leave a comment

Comment Guidelines: Basic XHTML is allowed (a href, strong, em, code). All line breaks and paragraphs are automatically generated. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Email addresses will never be published. Keep it PG-13 people!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

All fields marked with " * " are required.